GRILLROOM SHALOM NIJKERK

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 3208 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Shalom Nijkerk. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 14:57 Prima
24 nov 2022 om 1:04 De kapsalon kip leek anders dan normaal. Minder kip, smaak ook wat anders, kipdijfilet ipv "gewone" kipfilet? "Normale" smaakte iets beter. Wel heel snel bezorg dit keer. Bericht dat het ca 60 minuten zou zijn, was er al in 25 min. Top.
23 nov 2022 om 20:24 Bezorger was 45 minuten te laat. Geen excuus. En daardoor eten niet meer warm en patat slap. Volgende x eten we weer in het restaurant
23 nov 2022 om 13:14 Besteling was om 19 uur en komt om 21.10, koud en niet lekker... drama
23 nov 2022 om 12:44 vlees niet warm, soort pannenkoek eronder was hard en taai, geen saus bij het vlees, de ene helft was vlees de andere helft salade. Geen zout op de patat en geen mayonaise. en dat voor 13 euro
21 nov 2022 om 21:49 Bestel hier niet! Het is nog geen ster waard. Ruim een uur te laat bezorgd, telefoon wordt niet opgenomen en het eten niet compleet en lauw. Wat een tegenvaller was dit. Stop met bestellingen aannemen als je het niet aan kan.
21 nov 2022 om 20:57 het was 1.5 uur telaat en dan kreeg ik een kapsalon kipEN GEEN KAPSALON DONER DIE IK BESTELD HAD EN MIS 1 BAKJE KNOFLOOK SAUS EN HET BROODJE BIJ DE BROODJE KIP SPECIAAL EN HET WAS KOUD !EN DE TELEFOON WORDT NIET OPGENOMEN WIJ WILLEN GELD TERUG
21 nov 2022 om 19:56 Slecht! 17:10 uur besteld, 2,5 uur later kwam het pas. Geen belletje van ze, niets. Zelf 3x hun gebeld, wordt gewoon niet opgenomen. Food Tracker gaf 6u al aan dat de bezorger onderweg was. Helft niet geleverd en lauw, weer bellen, geen contact.
21 nov 2022 om 19:47 We hebben om 16.42 uur besteld. Daarna kregen we een SMS waarin staat dat het 60 min. zou duren. Maar het eten was hier pas om 19.02 uur. Geen bericht, geen excuses. En koud eten. En het is hier echt altijd te laat, maar nu ook koud. Bah. Laatste x.
21 nov 2022 om 19:22 2.5 uur geleden besteld nog steeds geen eten bezorgd, slecht..
21 nov 2022 om 7:25 Om 5 uur eten besteld voor om 6 uur te bezorgen. Het eten kwam om 7 uur en was hartstikke kous. Zelf naar shalom gereden om het om te ruilen voor warm eten. Uiteidelijk om kwart voor 8 aan tafel. Zeer teleurgesteld.
20 nov 2022 om 20:15 Dit was echt de laatste keer dat ik bij dit klote bedrijf heb besteld . We zaten met de tijd dus om half 5 besteld zou er half 6 zijn niet dus lang verhaal kort was er dan eindelijk om half 7 maar toen hadden wij geen tijd meer om te eten. Geld terug